Hvalpetræf 2008

Lørdag den 28.06.2008 holdt vi vores årlige hvalpetræf. Ligesom sidste år var der et fint fremmøde, faktisk var lige præcis halvdelen af både Nannas og Megans hvalpe mødt frem. Det synes vi var en meget fornem repræsentation.

1000 tak til alle for en superdejlig dag! Hvor har vi bare været heldige med vores hvalpekøbere!!

Megan, Basse, Hundsen, Dike, Beila, Simba og Daffi med ejere + diverse velvillige hundeholderbørn! Smukke, rolige, dejlige hunde og ejere, som vi og Megan er stolte af!!

Ekko, Thor, Oskar, Claudia, Elvis, Evander, Nanna, Frida, Emma, Gipo, Pona, Wimsey og Ludvig. Nuttede Nanna - nuttede hvalpe - nuttede ejere! Energiske, smukke, stærke og aldrig kedelige hvalpe, som nok kan holde deres ejere i gang, men som til gengæld kan logre fra ører til halespids og næsten altid gør det. Ikke så nemme at få til at sidde pænt på en gang ret længe ad gangen. Godt kæmpet alle sammen.

En som altid veloplagt, velforberedt Helle Døj holdt et spændende foredrag for alle om hundesprog og dæmpende signaler. Spørgelyst, interesse og diskussionerne forløb i en hyggelig stemning, og Helle har såvel teorien som den praktiske erfaring til at styre en forsamling (hun er nemlig skolelærer i det civile liv), så alt forløb i god ro og orden!

Tilstrømningen var over forventning, og der var ståpladser til de sidste. (Amalie kedede sig ikke; havde bare været til "sleep-over-party" natten før)!!
Fri leg med alle hundene, hvor vi øvede lidt indkald fra leg! Som det ses, kommer alle pænt hjem!
Morgenbordet var dækket og der er nok til flere! Tak til Jette for morgenfrisk assistance, der holdt hele dagen! Du, Ludvig, hvad har I med til frokost? Pølser, Oskar. Giver du brød, så laver vi en hotdog?? 
Mai-Britt og smukke Dike underviste lidt i Ringtræning for dem, der havde lyst til at prøve det. Mai-Britt får det til at se så nemt ud, men der ligger timevis af træning bag, når man som Dike bliver vinderplaceret hver gang! Tak for hjælpen til Mai-Britt og Dike!
Paul Erik og Wimsey (Labrander El Dorado) viste lidt indkald, selvom det er lidt svært med en rigtig "fører-elskende" hvalp, der bare "hader" det, hvis Paul Erik fjerner sig fra ham!
Masser af hygge med hunde og mennesker.
Man kan vel godt kaldes en skødehund, selvom man vejer 40 kilo? Hundsen (Labrander Dvalin) og Torben tager sig tid til en gang "mave-nusning" for let (meget) øvede. Det lød også hyggeligt!