Hvalpetræf 2009

27.06: Hvalpetræf 2009:

Hvalpetræf i Kennel Labrander var igen i år en dejlig dag med både sol, søde børn og voksne og glade hunde i skøn forening. Tak til alle fremmødte for Jeres støtte til vores årlige arrangement/festdag, og hvis det bliver ved med at være så hyggeligt at være sammen med Jer alle sammen, så ender det jo med månedlige hvalpetræf!! Vi håber, I fik andet end trætte hunde og børn med hjem, bl.a. ved de gode hundesnakke, der livligt blev ført i alle hjørner. Tak i hvert fald fra os her i huset, der stadig er et af årets højdepunkter for os.

Megan (Lab Treasure's Escada) med de 3 af hendes hvalpe, der på fornemste vis repræsenterede Megans afkom. Hvis Megan var lidt deprimeret over manglende kvantitet, så kom hun hurtigt ovenpå igen ved at være udvalgt til "følgehund" i børnekonkurrencerne. Megan har sovet godt i nat, og i morges pjækkede hun fra skovturen og rullede sig på marken i stedet, så det har været hårdt at følges med pigerne rundt!
Nanna (Gilhøj's nuttede Nanna) har jo lidt flere hvalpe at tage af, og der var da også flot, flot fremmøde. Oven i købet mangler en af hendes hvalpe på dette billede, da vi selv (pinligt nok) havde glemt vores egen smukke Pona. Hun er så med på det næste billede.
F-kuldet, Cleo (Labrander Cleopatra) og Mjølner (Moselunds Røde Robin) hvalpe. Cleo kunne desværre ikke komme da hun skulle til sølvbryllup. Derfor flankeres hvalpene af deres far.

Nannas børn og børnebørn ses her. Lidt foran ses F-kuldet, repræsenteret ved Frodo (som nu hedder Max, Fauna og Frigg (som nu hedder Luna). F-kuldets mor, Cleo, (Labrander Cleopatra) skulle til sølvbryllup og var derfor ikke med i går.

Børnenes konkurrence gik bl.a. ud på at pynte en hund. Her ses pigeholdet med Megan med smuk pyntet hårbøjle, og under græsdyngen havde drengene fantasifuldt pyntet Mjølner med militær camouflage. De havde så også en lille grim dans som hyldest til deres hund, så de vandt over yndige Megan!  Drengeholdet vandt også konkurrencen: Byg et dyr af naturmaterialer med denne "vandrende pind". Kedelige kan man ikke beskylde dem for at være!
Mai-Britt og smukke Dike underviste også i år i Ringtræning, og som det ses, var der mange hunde, der havde lyst til at prøve. Tak til Mai-Britt for utrættelig assistance igen i år.

Max (Labrander Frodo) havde en alternativ godbidsmodel, en dåse Tulip Dåseleverpostej, og den ville han gerne stå nydeligt for at få et lille slik på.

Så blev der vist hundetricks. Selv en af de yngste deltagere, som endnu ikke har lært at fløjte, kunne her sige en lyd, Luna godt kunne genkende som et dækfløjt, og hun lagde sig nydeligt ned! Sikke en hundetræner, der kan blive af Ida om nogle år! Vindere af tricks-konkurrencen blev Ricki med Maria, nr. 2 blev Daniel med Mjølner og nr. 3 blev Lars og Turbo (ham med pokalen i munden til højre). Til lykke til alle 3, og til alle de andre deltagere, som alle burde have vundet også.

Så blev det alvor, da Fiduskonkurrencen startede med pølseapportering, hvor kunsten var at svindet i samlet pølsevægt (1 pr. hund) skulle være så lille som muligt.

Derefter oprydning af hunde, et ganske brugbart redskab i hverdagen, og her foran ses Wimsey (Labrander El Dorado), som nok kan få lært at rydde op i sit eget legetøj, hvis Henrik synes, han skal lære det. Nævnes skal også lille Charlie (Labrander Gere), som nok på egen hånd (sammen med Kenneth) fik lagt 15 ting op i baljen. Desværre var der så også et par stykker på hans hold, som tog ting op af baljen, men det var kun en ekstra sjov detalje, synes vi tilskuere. 
Sidste konkurrence var en lille agilitybane, som hundene efter tur skulle gennemløbe.
Emma, som her ses ventende på Ricki, havde tydeligt prøvet det her før, og hun skaffede sit hold en del velfortjente point.
Vi havde i aftes både trætte hunde og trætte børn, på den fede måde!!!