Hvalpetræf 2010

27.06: Hvalpetræf 2009:

Hvalpetræf i Kennel Labrander var igen i år en dejlig dag med både sol, søde børn og voksne og glade hunde i skøn forening. Tak til alle fremmødte for Jeres støtte til vores årlige arrangement/festdag, og hvis det bliver ved med at være så hyggeligt at være sammen med Jer alle sammen, så ender det jo med månedlige hvalpetræf!! Vi håber, I fik andet end trætte hunde og børn med hjem, bl.a. ved de gode hundesnakke, der livligt blev ført i alle hjørner. Tak i hvert fald fra os her i huset; det er stadig er et af årets højdepunkter for os. Flere billeder følger i morgen og de næste dage!

Brunbamserne - Megan med sine børn (3 stk. alle fra D-kuldet)) og børnebørn, Dinas hvalpe (fra H-kuldet.)!
Nanna med sine børn og børnebørn. Repræsentanter for både Nannas C, E, G og I-kuld samt Cleos F-kuld var mødt op. En stor smuk flok, både 2-og 4-benede!
Ringtræning med veloplagt Dike og Mai-Britt. Tak til Mai-Britt igen i år!

Idun og Astrid!

Mai-Britt viser tænder, tror vi nok! Eller måske viser hun tandvisning!!
Sådan så børnene, der deltog i årets børnekonkurrencer (her er det pigeholdet) ud, da Christian (vores søn) fortalte, at næste opgave var at finde den største hunde høm høm på fremviste skovl. De blev behørigt vejen, og behøver vi nævne, at drengene vandt med en godt 200 gram stor gevinst!!
Drengene havde Charlie (Gere) og Dina med til at pynte. Og de blev da virkelig flotte, må vi sige, selvom Charlie af og til virkede lidt flov over al stadsen! 
Til venstre: Charlie og Kenneth og til højre Dina. Rygtet går så, at drengeholdet fik lidt hjælp af Ghita, men da der ikke findes regler, der forbyder dette, talte det på ingen måde ned!
En af konkurrencerne for børnene gik ud på at *pynte en hund'. Her er pigernes bud med Lotus og Gaia klar til fest. Godt gået, tøser!
Lotus er, ligesom sin mormor Megan tidligere, et oplagt 'offer' i pyntekonkurrencer. Hun elsker opmærksomheden, børn der pusler omkring hende, og hun kan sidde stille og være nuttet meget længe ad gangen! (Megan er nu efterhånden mest indstillet på, at ligge og dovne i skyggen eller gå fra person til person og blive nusset og snakket med. Men hun er godt nok også blevet pyntet til mange børnefødselsdage, hvalpetræf og lignende, så det er helt okay at overlade pladsen til de yngre modeller, synes vi!
Darwin og Hanne tryller pølser væk i årets trickskonkurrence! God kontakt mellem fører og hund, selvom 60 mennesker og 33 hunde var omkring dem!
Rose og Gungner viser deres trick, med lidt hjælp fra storebror! Dejlige børn, dejlig hund!
Max (Frodo) skulle have vist sit 'egern-trick', men han havde ikke lyst. Daniel med erfaring fra 4 hvalpetræf valgte så en klassiker: Bang, du er død! - og den var Max helt med på. Selv en meget frisk, ung labrador bliver blid som et lam, når den kommer i børne-hænder.
Mai-Britt og Dike vandt årets trickkonkurrence. Først gik Dike slalom mellem Mai-Britts ben, og efter det viste hun 8-taller. Dejligt at se den veloplagthed, Dike viser ved al træning. TILLYKKE med sejren til de 2 nordjyske piger!
Søren og Fixe (Idéfix) viste High-Five og haps-dog. Som det ses på billedet, laver i hvert fald Søren et glimrende haps - (gø bevægelse uden lyd) og igen er kontakten mellem hund og fører fantastisk. Fixe er en I-hvalp, og derfor kun 5 måneder gammel. Godt at så ung en hund allerede vil sin fører så gerne, at han ikke ænser publikum!
Berit og Wilma (Harmonia) viste en hopla-øvelse, hvor wilma laver kraftspringsagtige hop på kommandoen: Hopla. Det udløste kraftige latterbrøl hos tilskuerne, også og måske især fordi Wilma er så koncentreret og fokuseret på Berit.
Henning og Ludvig (Ludvig XVI) viste vildt imponerende samarbejde. Hold da op, hvor er de dygtige. Twist med dansebevægelser fra Ludvig, og en del andre kontaktøvelser var med i deres korte program. Ludvig fik 2. præmie i dagens dyst, men vi er ikke i tvivl om, at både Henning og Ludvig har 'vundet', i og med at de fandt hinanden i sin tid. Dejligt for os som opdrættere at se dem sammen!
I-kuldets ejere småsnakkede, og det gjorde I-hvalpene så også imens.
Så gik de over på ridebanen for at tumle lidt sammen. De er stadig så unge og kan huske hinanden så godt, at de lynhurtigt finder sammen blandt de store søskende og de andre tilstedeværende hunde. Dejligt at se dem tumle og lege sammen.
 
Så kom vi frem til holdkonkurrencerne. Ib, som lige har været i gang med en større ombygning af huset, viste imponerende form og løb samtlige ture med trillebøren. Her er mor Nanna passager, støttet af Daniel.
Mor kører, far viser vej. Gungner på det andet hold viste også fin stil i trillebøren!
Coco (Gunlød) var lidt mere tøvende, men med opmuntrende tilråb, godbidder og erfaren chauffør fik hun også point hjem til holdet!
 
Max (Frodo) er måske nok en tungere byrde, men med Helle på sidelinien og Ib ved roret, gik det alligevel.
Frida (Candida) synes, det var noget værre tøjeri, men støttet af Rune og Peder gik det alligevel. Ghita er chauffør!
Så fandt det ene hold en ny taktik og teknik!
Og så gik der for alvor konkurrence ånd i det. 2 på en gang tæller jo altså dobbelt point!
Her er fotograf Jacob gået efter det mere kunstneriske med et flot stemningsbillede. Tak til fotografen!
Og 1000 tak til alle deltagende for den iver, energi og humør, der lægges for dagen, når vores 'for sjov' konkurrencer løber af stabelen. I kan godt træne videre. Der blev grinet så meget under denne disciplin, at det helt sikkert bliver en genganger næste år!
Der kommer flere billeder i løbet af de næste dage, når vi får sorteret i dem, der blev taget med vores kamera, og får tilsendt andre billeder af de deltagende 'fotografer'.