Hvalpetræf 2012

30.06: Hvalpetræf 2012: Så er de første billeder fra hvalpetræffet 2012 klar, og de bedste følger herunder. Gruppebillederne af tæverne med deres afkom mangler, men de følger senere. Føler nogen sig generet af billederne, siger I bare lige til, så fjerner vi det omgående.

 

 
 
 
 
Hygge på terrassen. Bordet til vestre: Kirsten og Søren inderst, med Ivalde og Marco (Mimer), Daniel i midten, og Erik og Henrik yderst med Henriks førerhund, Wimsey (Labrander El Dorado). Bagerste bord med Hanne og Kristian og Solveig. Deres hunde, Solveigs Tricia (Inka), Kristians Tarzan (Kerub) og Hannes Frankenstein (ikke vores opdræt, men fra Pi Thyholm) tog sig en slapper i bilerne! Stående er der Søren med Fixe (Idefix), Ditte og Alberte, Marie med Katla og Peter, som ellers har taget de fleste billeder herunder, men som alligevel kom med på et enkelt billede her.
Til venstre Johanne og Louise, til højre, Eva med Elvis, Andreas med Jasmin og Marlene og Morten fra Sønderborg med Evander.
Til venstre Dorte med Liva og Maggie (Liva i stambogen) Heimdal (den brune) med Keld og Bente (stående) Nina og hendes mor, Marie med Balto (Lurifax) og så kan jeg ikke kende hårtoppen (tror det er Tonny og Sille) ved siden af Nina. Jan kan lige anes med Jura eller Dike. Megan (Lab Treasure Escada) gik som sædvanligt frit rundt, checkede folks medbragte godbidder og sørgede i øvrigt for god ro og orden!
Smukke Smilla (Modgun) og hendes ejer - Sussi (Jernsaxa) med sin ejer!
Den der hund er min, tror vi nok, Louise siger til Ditte her, og Jasmin og Evander hilser pænt på hinanden!
Hygge over det hele.
Børnekonkurrencen skydes i gang af Christian. Her ses det ene hold med Sille (Kalypso) som holdhund, mens det andet hold er sendt af sted på en opgave!
Marianne og Ivan med Claudia og Debbie til venstre - Charlotte og hendes far med Lotus og Java.
Jura vil gerne kysse Jeanette og hilse på kuldsøster Java. Jan med mor Dike i baggrunden.
Et af børneholdene på opgave.
Det var varmt og der skulle hældes væske på både 2- og 4-benede! Basse (Labrander Alstærk) blev som den ene af holdhundene pyntet med blomsterkrans, der endte i et slips af blomster. Så fin!
Men Sille (Kalypso)  tog nu alligevel det point hjem, da hun var pyntet både for og bag og på poterne.
Og så var der præmieuddeling. Tyggeben til alle deltagere (da alle jo har en hund!) og karameller.
Megan plejer jo at være fast holdhund for det ene hold, og hun ville da også SÅ gerne prøve pynten, men i år var det altså Megans søn, vores allerførste hvalp, Basse, og Megans barnebarn Sille (Kalypso) der var holdhunde!
Dike viste lige et par tricks, og var så i øvrigt model for at vise, hvordan en labrador skal se ud og føres til udstilling. Mai-Britt viste hende frem!
Dorte og Maggie (Labrander Liva) og Dortes anden hund, som hedder Liva, viste et par seje tricks! Begge hunde trænes dygtigt til Rally.
Vores barnebarn, Messi, viste med lidt hjælp fra farfar, hvad han kan med Basse, og Sebastian og Nala (Nona i stambogen) havde allerede lært hinanden en masse tricks.
Heimdal viste et hoppetricks til venstre, og Tarzan (Kerub) viste os, hvordan man tager bad i et meget lille badekar. Øh, eller sådan noget!
Frankenstein kunne også mange tricks, men til sidst måtte Megan hen og se, hvad der var med de baljer.Kedelige, synes hun, ingen godbidder - intet vand!
Katla kan sige BIF, ligesom sin mor og mormor, som dog ikke kan på kommando, og Sebastian og Sigge (Medea) fik også pokal for mange fine tricks.
Stakkels Claudia måtte pænt vente, til Emilie sagde: Værsågod!
Messi, Marco og Basse med 3. præmie. Sebastian og Nala fik 1. præmie.
Og Sebastian og Sigge (Medea) fik 2. præmie. Dygtige unger, som præmieres for at gøre en indsats med at træne/lege med hundene!
Mai-Britt havde stillet en Rallybane op, og begge hold kunne her hente point og prøve den slags træning. Rigtig mange var overraskede over, hvor dygtige deres hunde egentlig var til den slags! Tak til Mai-Britt.
Isis fulgtes med Daniel og Messi til Rally. Debbie og Emilie fulgtes ad!
Lue og hans familie gik virkelig ind for at skaffe point til deres hold! Trillebørræs med hund!
Sussi (Jernsaxa) og Sille (Kalypso) tog også udfordringerne i fin stil!
Smilla (Modgunn) skal lige have en kiks at starte på, Gungner venter på sin tur, og Claudia og Debbie er også klar!
Eva og Elvis med Helle Døj på apporteringsposten. Tak til Helle for en veltilrettelagt og veludført apporteringspost!
Ivalde i fin stil derudaf - en erfaren jagtkammerat til Søren (med ryggen til.) Så her forventes virkelig mange point!
Hvad skete der lige for Valde??? Lille Marco (Mimer) som også er Sørens, ser ud til at klare det bedre på billederne!
Mørkeblåt hold diskuterer måske taktik - de vandt i hvert fald!
Lyseblåt holds heppere - mens de venter på deres tur. Den lille langhårede Diesel er IKKE en Labrander, men sød alligevel!
René, Søren og Marco (Mimer) i fuld fart!
Maggie (Liva) ville også godt prøve . dommeren Arne morer sig også!
Rødt hold får instrukser og tips af Helle Døj.
Og hygger sig tydeligt ind imellem. Camilla i baggrunden med Munin skulle lige lukke forretningen, men nåede at være med alligevel.
Jura og Jan er klar - Sussi (Jernsaxa) afleverer stolt et råt æg.
Heimdal med ryggen til med Bente og Keld.