Hvalpetræf 2013

Hvalpetræf 2013

109 mennesker var til stede i løbet af dagen; nogle kom lidt sent, andre kørte tidligt til andre aftaler, men mange holdt hele dagen og til alle aktiviteter. 

Afkom af den 'brune/sorte' linie, altså Megan's hvalpe, Dinas hvalpe og Dikes hvalpe.
Afkom efter den 'gule/sorte' linie, altså Nannas, Cleos, Ponas, Gaias og Isis hvalpe. Vi håber lidt, at andre har fået billeder af bedre kvalitet, og så sender dem til os. 
Her ses holdhundene, Dina, Pona og Nanna efter børnenes udklædning. Nanna vandt denne dyst (og faktisk blev hendes hold dagens vinder alt i alt), men især ørepyntningen kunne vi dommere ikke stå for. 

Alle de 3 erfarne tæver finder sig nu i stort set alt - de er, må vi nok indrømme, vant til skøre indfald, når vi f.eks. laver julebilleder osv. 

Det meste af Dinas hold, det lilla hold.
Her ses Ponas hold, pyntet med sort. 
Og her er så årets vinderhold med de gule bånd!
Årets bedste hundetricks kom fra Middelfart, hvor de 2 veninder med hver sin hund, Gungner og Disko, havde øvet en hel serie af tricks. Flot hundearbejde, som de havde øvet sig meget i! Ditte med Pegasus er kommet meget langt med træningen, selvom Pegasus kun er 5 måneder gammel. Det blev en flot 2. vinder med sølvpokal. Og Ditte kommer helt sikkert igen med mere næste år, tror vi!
Zimba (Primo) stillede op i 2 tricks, et med hver af hans børn. De måtte så dele 3. præmien i år. Godt gået med en ung hvalp på også kun 5 måneder!
Huxi (Quark) og Sofie kunne også nogle tricks, men tror Sofie havde spottet, at man næsten skal være under 18 for at vinde en pokal. Men sød og meget opmærksom er lille Huxi! Her ses Amalie, mens hun udtænker sin skumle plan om at stjæle/bortføre/gemme det sorte holds holdhund! Det gav minus 10 point til sort hold, for ikke at have holdhunden med sig, men retfærdige minus 50 point til Amalies hold, for at have en hundebortfører/stjæler på holdet!
Fuld opmærksomhed mellem børn og hunde - det kan vi altså godt lide at se!
Marian med svigerfar Jan og svigermor Marianne. Vi synes bare, billedet er så godt af de 3, så det må med på hjemmesiden!
Her kan I se pointtavlen. Som det måske kan ses, gav vi i bedste Harry Potter og Hogwart-stil point med den ene hånd og tog dem med den anden. Alt sammen kun for sjov - og det eneste, det gule hold vandt, var æren og håneretten det næste års tid. 1000 tak til alle, der var med til at gøre dagen så festlig og hyggelig. Vi er klar igen 28.06.2014.
29.06:

Amalie, Arne og jeg vil gerne takke alle 107 fremmødte til dagens hvalpetræf. Vi sidder i år igen, for 6 gang, tilbage med følelsen af, at 'dette var det bedste hvalpetræf til dato'. 1000 tak for alle de gode flasker vin, chokolade, de flotte blomster, hjemmebagte kager og alt det andet, I havde taget med. Vi er aldeles overvældede og bange for, at vi slet ikke fik sagt tak til alle, og i virkeligheden er det jo os, der burde give Jer gaver for at komme. Mange kommer langvejs fra, mange kommer for 3-4-5 ja sågar 6. gang (Det er så Jer, Jan og Mai-Britt, 1000 tak også for al hjælpen i dag og de andre 5 gange. Vi ses vel de næste 25 gange også?) Vi har ikke fået set billederne endnu, og vi håber også, der kommer mange på mail de næste dage fra de dygtige fotografer, der er blandt Jer. Men vi skal nok få billederne lagt på i morgen. Vi har uden sammenligning Verdens Bedste Hvalpekøbere - det er vi nu aldrig i tvivl om, men at se hver familie i dag med hver deres pletskud fra Labrander - det er bare fantastisk og det bedste ved at være opdrætter. Mange mange tak alle sammen for en fantastisk dejlig dag. Bare I alle nød det bare halvt så meget, som vi selv gjorde, så kommer I nemlig igen næste år, sidste lørdag i juni.