Siden er sidst opdateret 15.08.2019:
 
Vera Harvey
Vera (Lab Lover's Welcome to the Universe) Wahnahnish Simply Sensational
14.08:
Vera er blevet skannet, og hatten er endnu engang reddet. Der er masser af hvalpe på vej.
28.07:
Så skal der prales lidt. Verdens bedste Vitus og hans uforlignelige fører er i dag blevet Dansk Vildtspochampion DKSCH(V).
Helle skrev:
I det vådeste vejr på Djursland gik Vitus sit tredje vildtspor til en første præmie dermed blev han Dansk Vildtsporchampion min fantastisk hund gik igennem tætte bregner, juletræsplantage, lyn og torden. Og han var aldrig i tvivl jeg elsker den hund, fordi han er så utrolig dedikeret og vildt stædig. Han har aldrig fået et tab på en prøve - har kun 1. præmier  han er en ener - tak til p
røveleder og stifinder Inger Muldbjerg, dommer Brian Seitzberg for et udfordrende spor. Tillykke til de andre deltagere på prøven - og ikke mindst tak til KE for godt makkerskab jeg er glad - og våd

Præstationen rakte til at blive PRØVENS BEDSTE HUND og oveni hatten fik vi også stifinderprisen for godt samarbejde på sporet, især da tordenen buldrede løs og lynet slog ned i nærheden TAK
Helen og Arne for den fineste hund og for jeres evige opbakning og støtte.
11.07:
Labrander Vitus er, sammen med sin ejer Helle Døj, den første Labrander hund med en Champion titel.
Da Vitus fik sin udstillingspræmiering på DKK's udstilling i Vejen den 23. juni i år, blev han Dansk Sporchampion DKSCH.
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland