Siden er sidst opdateret 19.04.2021:
19.04:
En dag med blandede følelser. Vi har i snart (rigtig) mange dage ventet på svaret på Denia's hofter. Vi har lige fået at vide at lige præcis hendes billeder af hofter aldrig er nået frem til DKK. Så nu er de gensendt fra dyrlægen, og en ny venten er startet.
En anden nyhed i dag er at vi har fået svar fra SLU (Sveriges Landbrugs Universitet) på de blodprøver vi havde sendt ind på Loke, Aida og Sveske for at få undersøgt dem for Stargardt. Loke er fri, Aida er fri og Sveske er bærer.
Det vil sige at alle de hvalpe Loke er blevet far til ikke kan udvikle sygdommen, da man skal have den fra både far og mor.
Hvalpene efter Sveske og Løjser kan være bærere af sygdommen, men kan ikke få den selv. Hvis de skal bruges i avl skal de undersøges først.
08.04:
Trist nyt. Vi har været til skanning med Aida i dag, og det ser desværre ud til at hun er gået tom.
Sådan kan naturen desværre nogen gange spille os et puds, selv om vi har forberedt os så godt som muligt.
Vi er især ked af det, på vejne af de der har reserveret en hvalp, og som vi nu må skuffe. Det sjove med Aida er så at vi ikke ved hvornår det passer hende at komme i løb igen.
07.03:
Et stort tillykke til Hans og Galahad med bestået brugsprøve i dag.
Grundtvig (Labrander Edison) har været til schweissprøve i dag, og vi har hørt fra uofficiel kilde, at det blev til en flot førstepræmie på 400meter / 20 timer spor. Et stort tillykke fra os til Gertrud og Grundtvig. Vi håber/regner med at få et vinderbillede senere.
Hans og Galahed (Labrander Galahad).
Gertrud og Grundtvig (Labrander Edison) med diplom efter flot genneført spor. Stort tillykke fra børnehjemmet.
20.02.2021
Aida er startet i løb, nogle måneder før forventet, så det betyder at der er hvalpe klar til at flytte hjemmefra i uge 27 (cirka).
 
06.03:
Så lykkedes det. Med hjælp fra Jesper fik vi hjemmesiden op at køre igen, så nu kommer alle de opdateringer i er blevet snydt for.
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland