Siden er sidst opdateret 03.07.2020:
03.07:
I går kom de sidste røntgen svar på vores E2 kuld. Alle er blevet undersøgt og det er blevet til 10 rene albuer (0), 9 A hofter og en enkelt B og de 2 der fik undersøgt skuldre for OCD er også begge frie.
Vi er dybt taknemmelige for vore hvalpekøbere der troligt støtter op om vores avlsarbejde. Uden Jeres støtte var det ikke nær så sjovt at blive ved med at lave hvalpe.
28.06:
Endnu en dejlig dag for Kennel Labrander. Vores E2 kuld har været på Mors til røntgen af hofter og albuer. Alle var formodentlig frie på albuer, og på hofterne får Esmaralda måske et B.
På andendagen af skuet på fyn har Ghandi gjordt jobbet færdig og er endt som BIS over begge dage. Galahad var på sin første udstilling på sjælland og blev BIR-baby.
Camilla og Ziva har været på schweiss prøve og har fået en flot 1. præmie på 400m. 20 timers spor.
Stort tillykke til alle, vi er som opdrættere så glade på alles vegne.
Når rosetterne bliver større end hunden, så har man klaret sig fint. Stort tillykke til Lotte og Johny.
Galahad og Dorte med deres første BIR (sikkert ikke den sidste) Stort tillykke til Dorte og Hans med den lille ridderlærling.
Elbjørn var også med og fik en rigtig flot Excellent og blev 3. vinder i Junior klasse. Endnu en gang tillykke.
Tror Hans har fået lov til at bruge Dortes kamera, og det kan han da sagtens finde ud af med 3 så smukke motiver.
Super flot og stort tillykke til Camilla og Ziva. Og Ziva siger helt tydeligt: Dig og mig, Camilla. Og Camilla svarer: Ja dig og mig Ziva.
27.06:
En stor dag for Labrander hundene:
Labrander Carla er i dag blevet Rally øvet mester, efter kun 3 konkurrencer i øvet klasse. Stort til lykke til Supercarla, Mai-Britt og Jan. Den lille skat fylder jo altså først 2 år i juli, så der er uendelige muligheder for masser af mere fra de to piger.
Labrander Ghandi har været til sit første skue og blev BIS (Best In Show), han skal så møde igen i morgen for at møde den der bliver BIS i morgen.
Kæmpe tillykke til Ghandi, Lotte og Johnny.
29.05:
Så er den sidste af hvalpene flyttet hjemmefra, og vi nyder at få alene til med Gardenia. Nu venter der et større oprydningsatbejde i haven. Alt hvalpelegetøjet skal flyttes, så vi kan få slået græsset igen, bedne skal luges, og nogle steder reetableres ovenpå hvalpenes aktiviteter.
Vi starter hvalpetræning i morgen formiddag herhjemme, og begynder i DRK på torsdag. Vi glæder os.
12.09:
Vi havde i går besøg af embedsdyrlægen fra Fødevarestyrelsen, for at få fornyet godkendelsen af vores kennel til erhvervsmæssigt opdræt. Resultatet var en glad Smiley og en fin rapport
 
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland