Siden er sidst opdateret 17.09.2023:

17.09:
I dag har Labrander fået endnu en champion. Dragen fra Fanø Labrander Fafner har bestået sin tredie guldprøve i lydighedstræning og kan derfor smykke sig med titlen DKHLTCH.

Fra børnehjemmet skal der lydet et stort tillykke til Fafner og hans fører Tina,
Fafner (Labrander Fafner) ny dansk hverdagslydigheds champion.
09.09:
Hele banden fra No tog sammen med Jane og Torben til Hundedage i Blokhus. I den forbindelse afholdt DRK Nordjylland skue i Rødhus. Vi havde en hyggelig dag med en rar dommer, autorieret til alle retrieverne. Han var så sød at kommentere alle de hunde der blev bedømt, så alle tilskuerne kunne få et indblik i, hvilke ting ved de enkelte racer han lagde vægt på. En meget lærerig oplevelse.
Maya (Labrander Maya) blev 1. vinder med SL (Særdeles Lovende) i hvalpeklassen BIR (Bedst I Racen) og BIS (Best In Show) hvalp

Se kritik

     
Kelvin blev 2. vinder med Excellent i Åben klasse. BIK2 (Bedst I Køn).

Se kritik.

    
Bezo blev 1. vinder med Excellent i Åben klasse BIK1 (Bedst I Køn) og BIM (Bedst I Modsat køn).

      
Sveske (Emshope New Girl In Town) blev 1. vinder med Excellent i Åben klasse BIK2 (Bedst I Køn).

Se kritik.

   
Kali (Labrander Kali) blev 2. vinder med Excellent i Åben klasse BIK3 (Bedst i Køn).

Se kritik.

    
Vera (Lab Lover's Welcome To The Universe) blev 1. vinder med Excellent i Veteranklassen. BIK1 (Bedst I Køn), BIR (Bedst I Racen) BIS2 (Bedst I Show) og BIS2 Veteran.
På billdet er det Vera og Bezo i BIR og BIM konkurrence.

Se kritik.

         
 
Bedst i køn Tæver med Vera BIK1, Sveske BIK2 og Kali BIK3.
Tre rigtig fine tæver som vi er meget stolte af.
 
Bedst I Show med Vera son 2. vinder. 
 
Bedst I Show Veteran med Vera son 2. vinder.  
03.09:
Vi har idag deltaget på Nordisk udstilleng i Horne ved Varde. Det var en hyggelig dag i selskab med hvalpekøbere og andre hundefolk. Alt i alt er vi ganske tilfredse med dagens resultater. Der er mange, der har gjort deres bedste, for at gøre kennelmor og kennelfar stolte.
Nestor (Labrander Nestor) var på sin allerførste udstilling og blev 1. vinder med SL (Særdeles Lovende) i hvalpeklasse hanner. Senere slog han Maya i bedste hvalp konkurrencen.
Kritik:
7 mdr. gammel herligt temperament. af korrekt størrelse. maskulint hoved med gode proportioner mellem snudeparti og skalle. velansatte øren. korrekt saksebid. stærk hals. endnu noget hvalpet overlinie. velansat og velbåret hale. for alderen korrekt udvikling i brystkasse. velplaceret skulder. velvinklet bag. bevæger sig med herligt temperament men endnu noget hvalpet som er naturlig


   
Maya (Labrander Maya) blev 1. vinder i hvalpeklasse tæver
Kritik:
feminin tæve af god størrelse. feminint hoved med korrekte proportioner. korrekt stop. velansatte øren. korrekt saksebid. stærk hals og overlinie. velansat og vel viftende hale. god skulderplacering. velvinklet bag med gode haser. for alderen velduviklet brystkasse med god dybde. hele skelettet er der, men mangler bare at fylde det ud. Gode bevægelser. Herligt temperament.

 
Kelvin (Labrander Kelvin) havde debut i Åben klasse og endte som 1. vinder med CK (ChampionKvalitet). I bedst i køn endte han som 3. vinder med reserve certifikat.
Kritik:
han af god størrelse. maskulint hoved og udtryk.korrekt pigment, saksebid. korrekt hals og overlinie. velansat velviftende hale. god dybde og længde og bredde på brystkassen. stærk lænd. acceptabel vinklet for og bag men han bruger det, han har, til nogle gode skridt. Godt temperament.

       
Kali (Labrander Kali) havde også debut i Åben klasse og fik en Very Good i dag.
Kritik:
velbygget tæve, der desværre har tabt humøret lidt i dag. feminint udtryk med
korrekt pigment. korrekt saksebid. acceptabel hals. stærk overlinie. velansat
hale, der skal bæres lidt højere. god dybde på brystkassen. anelse lang lænd.
gode benstammer. en anelse stejl fremme, bedre bag. bevæger sig uden gnist
men med ellers korrekt skridtlængde. Udmærket pels.

Galahad (Labrander Galahad) blev 1. vinder med CK i champion klassen. BIK1 (Bedst I Køn) med Nordisk certifikat, og BIM (Bedst i Modsat Køn).
Kritik:
værdig champion af høj kvalitet med gode proportioner all over. korrekt proportioner i hovedet. korrekt pigment og bid,s stærk hals og overlinie. velvifftende hale. korrekt udviklet brystkasse, tøndeformet god længde. velstillede benstammer., velvinklet for og bag, bevæger sig med gode lange skridt, herligt temperament.

         
   
29.07:
Nu er endnu en af Labrander hanhundene kommet på hanhundelisten og er klar til at, servicere egnede tæver.
Dirch (Labrander Hodja) er blevet testet for alle de kendte arvelige lidelser og er fri for dem alle, dog er han bærer af tørnæse (HNPK) Dirch bære som sin mor både gult og brunt, så der er mange, der kan bruge ham.
Han har A hofter med indeks 115, er 0 på albuerne og fri for OCD i skudrene. Han er øjenlyst 11.04 i år og øjnene er godkendt uden anmærkninger.
29.04.2023:
I går forsøgte vi med lidt ringtræning af Maya, første gang i udstillingsline på ridebanen, og med Arne som tovholder.
14. maj bliver Maya stillet på allerførste skue, og kender I det, når man tænker: Hvad kan gå galt? Dog ser jeg personligt kun hendes øjne. Dyb og inderlig øjenkontakt og alt det, jeg har brug for i en hvalp. Er hun udstillingsfin - aner det ikke. Men hun er Maya - min Maya. Fotografen er Jakob Larsen.

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 11,5 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland