Siden er sidst opdateret 28.05:

28.05:
Så har endnu en Labrander hund være ude og føre sig frem. Denne gang i det store udland (Sverige), hvor Lotte og Ghandi (Labrander Ghandi) i dag er blevt svensk sporchampion. De fik i dag deres tredie 1. præmei på et svensk vildtspor.
Hvor er vi stolte og glade på jeres vejne. Det er så flot gået.
Tillykke med den flotte roset.
   
15.05:
I søndagens dejlige solskinsvejr, var vi en hyggelig gruppe Labrandere til DRK-Nordjyllands skue i Klejtrup.
Maya (Labrander Maya) var med i Babyklasse for første gang. Hun fil SL (Særdeles Lovende). Blev bedste labrador baby og senere bedste baby BIS-Baby. Se kritik.
    
Kali (Labrander Kali) og Jane stillede op i mellemklasse. De fik Excellent og blev 2. vinder. Se kritik.
 
Benzo (Labrander Beavis) og Torben stillede i Åben klasse. De fik Excellent og blev 1. vinder. Senere blev de BIK2. Se kritik.
   
Grundtvig (Labrander Edison) og Gertrud var også med i Åben klasse. De fik også Excellent og blev 2. vinder. Se kritik.
 
Kelvin (Labrander Kelvin) var med i mellemklasse. Fik Excellent, blev bedste han BIK1, bedst i modsat køn BIM. Se kritik.
     
29.04:
I går forsøgte vi med lidt ringtræning af Maya, første gang i udstillingsline på ridebanen, og med Arne som tovholder.
14. maj bliver Maya stillet på allerførste skue, og kender I det, når man tænker: Hvad kan gå galt? Dog ser jeg personligt kun hendes øjne. Dyb og inderlig øjenkontakt og alt det, jeg har brug for i en hvalp. Er hun udstillingsfin - aner det ikke. Men hun er Maya - min Maya. Fotografen er Jakob Larsen.
23.04:
Der har igen være Labrander hunde på sporet.
Gertrud og Grundtvig (Labrander Edison) har nu arbejdsmeritterne til at kunne kalde sig Dansk Spor Champion. Stort tillykke
 
Camilla og Ziva (Labrander Ziva) har endnu en pind til at kunne kkalde sig Dansk Vildspor Champion. Stort tillykke.
 
08.04
Camilla og Ivalo har været på sporprøve i Klosterheden. Det blev en flot 1. præmie på 1000 meter 20 timer schweiss spor. Stort tillyklke til dem begge.
1. præmie 1000 meter 20 timer.  

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland