Siden er sidst opdateret 24.05.2020:
24.05:
Vi har haft hvalpetest i dag, og her får I beskrivelsen af hele kuldet, skrevet af Helle Døj:

Jeg har i dag den 24.05.202 testet 7 hvalpe af racen Labrador Retriever hos Kennel Labrander. Kuldet består af 5 hanner og 2 tæver. De har alle en tyk og fin pels og er i korrekt foderstand. De er bemærkelsesværdige i deres bevægelser og deres måde at bevæge sig på. Alle 7 hvalpe er tillidsfulde og meget nemme at komme i kontakt med. Alle holder sig i tæt kontakt med mig, både i forbindelse med samarbejdsøvelserne og i forbindelse med berøring og håndtering. Deres jagtinstinkt er superfint og de vil meget gerne samarbejde. Hvalpene er afbalancerede i deres møde med forskrækkelserne - har fine og hurtige afreaktioner. Der er ingen spændinger i kroppen hos dem, hverken under eller efter testen. Jeg har i hvalpene mødt og testet fine repræsentanter for racen. De fortjener alle et aktivt hundeliv, hvor jagt, spor eller anden hundesport bør indgå. Opdrætter er fuldt ud lykkes med at socialisere hvalpene, så de fulde af selvtillid og humør er parate til et nyt kapitel i deres nye familier.

1000 tak til Helle for endnu engang at hjælpe os med at finde den helt rigtige hvalp i kuldet til hver familie, og især med at få testet og læst deres reaktioner og beskrevet dem for deres nye familier. Vi er så stolte af vores H2-kuld!
23.05:
Med vanlig stolthed præsenterer vi de herlige, hurtigtløbende, havearbejdsinteresserede, henrivende, humørfyldte og halelogrende H2-kulds-hvalpe. Testen er i morgen, søndag, hvorefter familierne vil få besked om, hvilken hvalp de kan hente tirsdag og onsdag i næste uge. Vi glæder os til at se dem i test.
Labrander Hermione
Labrander Hestia
Labrander Hagrid
Labrander Hektor
Labrander Hodja
Labrander Hefeistos
Labrander Hannibal
16.05:
I dag har alle hvalpene været med på tur ud til Sisse, Christian og pigerne i Spjald. Det var en lidt længere første tur end vi normalt prøver. Både køreturen og det at blive læsset ud et helt nyt sted tog alle hvalpene imponerende flot.
Aida var med som en ekstra hjælper. Tanken var at hun skulle hjælpe med at holde styr på hvalpene, men det havde hun vist ikke helt forstået. Vi havde håbet at præsentre dem for en kat, men Walde flygtede i sanseløs rædsel. Det eneste vi så til ham var hovederne fra de mus han havde fanget i nat. Det havde hvalpene heller ikke set før, så tak Walde.
15 hvalpe i et dobbeltbur beregnet til 2 labber. Så rykker man sammen i bussen og blæser på Brostrøms anbefalinger.
Nye spændende dufte skal undersøges.
De har heller ikke prøvet at spise en børnecykel før.
Terrænnet i Spjald byder på andre udfordringer, end de er vant til
Der er stadig buske man kan blive væk i.
Men trapper er noget helt nyt, så for en sikkerheds skyld tager man den ved siden af.
Skåninger er også nyt
Det går op af bakke
Og det går ned af bakke
Det trætter at være terrængående.
Og så den helt lange trappe ned til køkkenhaven.
H2-kuld
Klik på linket og se mere.
Aura (Labrander Nixi) Loke (Labrander Loke)
12.09:
Vi havde i går besøg af embedsdyrlægen fra Fødevarestyrelsen, for at få fornyet godkendelsen af vores kennel til erhvervsmæssigt opdræt. Resultatet var en glad Smiley og en fin rapport
 
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland