Siden er sidst opdateret 16.07.2021:
16.07:
Vera er insimineret, og vi er næsten helt sikre på at der kommer hvalpe ud afdet. Vi har bestilt tid til skanning i Hinnerup, bare for at være helt sikre. Når vi har svaret kontakter vi de der er skrevet op, og har ventet tålmodigt.
Vi ved jo godt at med så lang ventetid, kan der sagtens være nogen der har fundet hvalp et andet sted i mellemtiden, men så tager vi bare fat på ventelisten, fra en ende af.
17.06:
Så er vi ved at lægge an til vores næste hvalpekuld, og ikke uden en vis stolthed præsenterer vi forældrene:
Lablover's Wellcome to the Universe (Vera) Loke (Labrander Loke)
Vera er startet i løb den 15. juni så vi regner med parring sidst i denne måned. med fødsel i uge 35, hvilket betyder at hvalpene er klar til at flytte i uge 43.
05.06:
Dorte har været på udstilling i Gørlev med begge drengene. Først "juleudstillingen" om formiddagen og Silvercup om eftermiddagen.
På juleudstillingen blev Galahad (Labrander Galahad) en flot 2. vinder med CK og Juniorcertifikat i junioklassen.
Elbjørn (Labrander Elbjørn) blev 2. vinder i mellemklassen med Very Good. Der var noget med en hale der var lidt for lystig efter dommerens smag.
I Silvercup om eftermiddagen blev Galahad (Labrander Galahad) 3 vinder, igen med Excellent.
Elbjørn (Labrander Elbjørn) blev 1. vinder i mellemklassen med Excellent. Der var noget med, at Hans havde øvet med Elbjørns hale i pausen, tror vi bestemt.
13.05:
Så er der atte spændende nyt fra en Labrander hund. Labrander Zoya har sammen med Knud Erik Kristensen været til Schweissprøve i Klosterheden. Vi ønsker dem begge tillykke med det flotte resultat.
100meter 20 timer Schweissspor uden dommer ledaagelse til en flot 1. præmie.
08.05:
Hvor er det dejligt at være opdrætter når vore hvalpe weekend efter weekend tager ud i landet og viser flaget på allerfineste måde.
Vi ønsker alle tillykke med de flotte resultater.
Hans og Elbjørn (Labrander Elbjørn) har i dag bestået brugsprøven.
Dorte og Galahad (Labrander Galahad) har været til udstilling i Sørby. Det blev til 2 flotte Excellent i Juniorklassen med superflotte kritikker. I første udstilling blev han placeret som 4. vinder.
Anette og Tessie (Labrander Dagfrid) har været til skue på Lykkesholm og fik en flot kritik med Excellent og blev 3. vinder i Åben klasse.
05.05:
Raceledelsen for Labrador retriever har valgt at benytte Labrander Elbjørn på deres facebookside. Det tager vi som en anerkendelse af vores opdræt. Tusinde tak for det flotte billede til Dorte (og Hans).
01.05:
Lotte og Ghandi har haft deres debut på sporet i dag. Så er der måske en ny stor spor karierre skudt i gang.
Stort tillykke til Lotte og Ghandi med den flotte 1. præmie på 400meter tre timers schweissprøve.

24.04:
I dag har vi været poå udstilling i Bredsten. Udstillingan var en raceudstilling, og arrangeret efter Corona regler. Bortset fra en bidende kold vind havde raceledelsen lavet et virkelig fint arrangement. Der var 2 udstillinger, hvor babyer, hvalpe og hanner blev færdigbedømt på begge udstillenger før middag, og fra klokken 12 gik det løs med tæver.
Denia var med i juniorklasse i både udstilling 1 og 2. Vi havde indforskrevet Jane som handler, og de 2 klarede det rigtig flot. På begge udstillinger deltog der 11 juniortæver.
I udstilling 1 fik hun Excellent med en flot kritik, men blev ikke vinderplaceret. (se kritikken her)
I udsttilling 2 fik hun også excellent og blev placeret som 4. vinder. (se kritikken her)
I udstilling 1    og i udstilling 2    
Vera var også med i begge udstillinger, og her havde Lotte påtaget sig jobbet som handler. De udgør også en rigtig fin ekvipage.
I udstilling 1 fik hun Excellent med en flot kritik, men blev ikke vinderplaceret. (se kritikken her)
I udsttilling 2 fik hun også excellent og blev placeret som 2. vinder med CK. (se kritikken her)
I udstilling 1    og i udstilling 2      
 
19.04:
En dag med blandede følelser. Vi har i snart (rigtig) mange dage ventet på svaret på Denia's hofter. Vi har lige fået at vide at lige præcis hendes billeder af hofter aldrig er nået frem til DKK. Så nu er de gensendt fra dyrlægen, og en ny venten er startet.
En anden nyhed i dag er at vi har fået svar fra SLU (Sveriges Landbrugs Universitet) på de blodprøver vi havde sendt ind på Loke, Aida og Sveske for at få undersøgt dem for Stargardt. Loke er fri, Aida er fri og Sveske er bærer.
Det vil sige at alle de hvalpe Loke er blevet far til ikke kan udvikle sygdommen, da man skal have den fra både far og mor.
Hvalpene efter Sveske og Løjser kan være bærere af sygdommen, men kan ikke få den selv. Hvis de skal bruges i avl skal de undersøges først.
08.04:
Trist nyt. Vi har været til skanning med Aida i dag, og det ser desværre ud til at hun er gået tom.
Sådan kan naturen desværre nogen gange spille os et puds, selv om vi har forberedt os så godt som muligt.
Vi er især ked af det, på vejne af de der har reserveret en hvalp, og som vi nu må skuffe. Det sjove med Aida er så at vi ikke ved hvornår det passer hende at komme i løb igen.
07.03:
Et stort tillykke til Hans og Galahad med bestået brugsprøve i dag.
Grundtvig (Labrander Edison) har været til schweissprøve i dag, og vi har hørt fra uofficiel kilde, at det blev til en flot førstepræmie på 400meter / 20 timer spor. Et stort tillykke fra os til Gertrud og Grundtvig. Vi håber/regner med at få et vinderbillede senere.
Hans og Galahed (Labrander Galahad).
Gertrud og Grundtvig (Labrander Edison) med diplom efter flot genneført spor. Stort tillykke fra børnehjemmet.
20.02.2021
Aida er startet i løb, nogle måneder før forventet, så det betyder at der er hvalpe klar til at flytte hjemmefra i uge 27 (cirka).
 
06.03:
Så lykkedes det. Med hjælp fra Jesper fik vi hjemmesiden op at køre igen, så nu kommer alle de opdateringer i er blevet snydt for.
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland