Siden er sidst opdateret 27.09.2020:
27.09:
Ziva (Labrander Ziva) Og Camilla har været på sporprøve i Blåbejrg plantage ved Nørre Nebel. De gik et 1000 meter langt 20 timer gammelt spor på bare 30 minutter, i et meget udfordrende terræn. Sporene var lagt af et par rutinerede schweishunde førere der havde anvendt alle de tricks der er i bogen med hensyn til terrænskifte og et alternativt syn på lige linier.
Rigtig flot klaret af de to piger. Vi kipper på kasketten og ønsker et stort tillykke.
Camilla og Ziva.
25.09:
I dag blev detofficielt. Vitus er blevet godkendt som skolehund. Stort tillykke til Helle Døj med det flotte resultat af det kæmpe arbejde det har været at komme hertil.
Vitus på det officielle skolebillede.
17.09:
I dag er Zoe blevet parret med Sostack's Louis. Det vil sige vi forventer hvalpe den 17 eller 18 novenber.
14.09:
Zoe er nu på vej op i progesteron, så vi regner med parring onsdag, torsdag eller fredag i denne uge. Så får vi fødsel omkring +- 2 dage 18. november, og hvalpene er klar til at flytte i midten af Januar 2021. 8 uger efter fødslen. Regner med der er god basis for masser af børnebørnsbesøg i jul og nytår i år? Vi glæder os meget til brune og sorte basser.
16.08:
Så har endnu en af Labrander hvalpene været på sporet.
Grundtvig (Labrander Edison) har sammen med Gertrud været på den første sporprøve. De bestod med flyvende faner ogt blev oven i købet prøvens bedste hund.
Et kæmpe stort tillyklke rtil dem begge her fra børnehjemmet.
02.08
Så er der lavet en aftale med Pia Rix og Sostack's Louis om paring med Zoe, når hun kommer i løb.
Labrander Zoe (Zoe) Sostack's Louis (Louis)
I får også lige et hovedbillede af Louis
12.09:
Vi havde i går besøg af embedsdyrlægen fra Fødevarestyrelsen, for at få fornyet godkendelsen af vores kennel til erhvervsmæssigt opdræt. Resultatet var en glad Smiley og en fin rapport
 
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland