Hvalpetræf 2022
Flere billeder
Hvalpetræf 2018
Flere billeder
Hvalpetræf 2016
Flere billeder
Hvalpetræf 2014
Flere billeder
Hvalpetræf 2013
Flere billeder
Hvalpetræf 2012
Flere billeder

Hvalpetræf 2011: Kære hvalpeejere/hundevenner. Som I ved måtte vi i juni aflyse årets hvalpetræf pga. mistanke om, at vi kunne være inficeret med Giardia. Heldigvis viste det sig IKKE at være tilfældet, hvilket vi fik sikkerhed for ved undersøgelse af 7 x 15 afføringsprøver undersøgt på laboratorium i Tyskland + 1 ekstra prøve taget på L-hvalpene og undersøgt af vores egen dyrlæge, som havde anskaffet sig nogle prøvesæt, som med rimelig sikkerhed kunne afkræfte, at nogle af de 8 hvalpe havde Giardia i deres afføring, da de blev sendt hjemmefra. Alt i alt en bekostelig affære, som heldigvis endte godt. Der var ikke skyggen af parasit på matriklen her!!

Sommeren er gået med meget travlhed og det positive problem, at vi har haft fuldt hus i hundehotellet i foreløbig 5 uger. Vi har nydt at have mange af vores egne hvalpe hjemme på ferie også, og vi er utroligt glade for 'vores nye arbejde' med hundepasning, lufteture x 4 hver dag til alle gæster, 2 daglige måltider, rengøring, regnskab osv.

Nu er det så pludselig blevet august, og Amalie starter på efterskole om 11 dage. Vi kan ikke holde hvalpetræf uden hende, så der er herefter kun enkelte mulige weekend inden efteråret for alvor kommer til No. Og udstillingerne kører på højt tryk i august, og markprøverne starter for alvor igen i september. Samtidig har vi nok måttet sande, at Arne ikke er 25 år længere (min alder er naturligvis sagen fuldstændig uvedkommende, idet jeg er i så fin fysisk form. Host. Host.) Så rent ud sagt - vi er trætte, lider af diverse småskavanker og har lært nu, at vores hvalpetræf SKAL holdes før sommertravlheden i hotellet. Der bliver derfor ikke noget hvalpetræf i 2011, men vi vender frygteligt tilbage i 2012, sidste lørdag i juni, og sæt kryds i kalenderen allerede nu!! Vi håber på Jeres forståelse og minder om, at vi er klar med snak, ros, problemløsningsforslag og træningsfif, bare I husker at ringe eller skrive til os om evt. problemer. Og så glæder vi os meget til at se så mange som muligt i juni 2012. 

Hvalpetræf 2010
Flere billeder
Hvalpetræf 2009
Flere billeder
Hvalpetræf 2008
Flere billeder
Hvalpetræf 2007
Flere billeder